Město Mikulov připravuje pro své občany novou službu

Chcete vědět, kdy a kde bude výpadek elektřiny, rekonstrukce vozovky, jaká kulturní či sportovní akce se bude konat o víkendu nebo kdy bude probíhat jednání zastupitelstva města? Je pro vás důležité, aby vám neunikly žádné oznámení či výstražné informace a krizová hlášení? Pak se to již brzy dozvíte SMS zprávou přímo do vašeho mobilního telefonu nebo si to přečtete ve svém e-mailu.

Město Mikulov připravuje pro své občany novou službu elektronického rozhlasu. „Ten klasický u nás chybí a i my chceme jít s dobou a v duchu nových technologií. Tato služba – hlášenírozhlasu.cz – je dle ohlasů z jiných měst a obcí velmi efektivní. Většina lidí dnes už má mobilní telefon, používá počítač. Občané tak budou informace dostávat, pokud budou mít o službu zájem, formou SMS zpráv, e-mailem a prostřednictvím aplikace v chytrých telefonech,“ řekla místostarostka města Marie Leskovjanová.

Pro občany bude tato služba zdarma, veškeré náklady s ní spojené bude hradit město.

Již brzy vám přineseme ve Zpravodaji letáček, jehož prostřednictvím se budete moci přihlásit k odběru hlášení. Přihlásit se bude možné také přes internet na webových stránkách města a přes Facebook. Bude jen na vás, jaký druh hlášení a informací o dění v Mikulově si vyberete a jak je budete chtít dostávat.

js

radnice