G-centrum

Únor v G-centru

V úvodu měsíce jsme se vypořádali s doporučeným zákazem návštěv, který nám komplikoval běžný život. Zvládli jsme to, jednalo se o preventivní opatření a ochranu zdraví seniorů v domově.

V úterý 11. února byla dopoledne uskutečněna poslední návštěva učitelek a dětí z MŠ Dobré Pole, v rámci projektu studentky Renaty. Jednalo se o „chuťovou“ aktivitu, všichni si zahráli hádankové hry a na závěr děti předaly seniorům „sladké“ dárky. Za všechna milá setkání děkujeme a těšíme se někdy příště.

Na úterní odpoledne 18. února byl připraven turnaj v klasické stolní hře „Člověče, nezlob se!“ Ze čtyř skupin vzešli finalisté, kteří se utkali o první místo. První, kdo měl všechny figurky v „domečku“, byl pan Ludvík, kterému gratulujeme!

Ve středu 26. února navštívila seniory paní Zdeňka Frýbertová z nadace svého jména. Přinesla ovoce a dodatečně popřála paní Ladislavě k narozeninám. Děkujeme za podporu!

V průběhu měsíce jsme u nás přivítali dobrovolnici Darju, hudebního dobrovolníka Dalibora, pány faráře a každou středu odpoledne si senioři zahráli oblíbenou společenskou hru „Bingo“.

Více o nás a z našeho života se dozvíte na facebookovém profilu organizace: www.facebook.com/gcentrummik/ a webových stránkách organizace: www.gcentrummikulov.cz.

Pavel Rous

Gcentrum Děti

Návštěva dětí z MŠ Dobré Pole