Zámek v rytmu Španělska

Tradiční Reprezentační ples města Mikulov, v pořadí již 27. ročník, se uskuteční v sobotu 23. 1. 2021 v zámeckém sále, tentokrát na téma Ohnivé Španělsko.

Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení oblíbených kapel Unique Quartet nebo The People, taneční složku obstará brněnské Estudio Andaluz. Ve vinárně je k poslechu připravena CM Kasanica. Zároveň klienti nepřijdou o populární fotokoutek a tombolu.

Předprodej vstupenek bude zahájen v pondělí 7. 12. Bude probíhat pouze v Městském kině v pracovní dny od 9 do 15 hodin. Cena vstupenky s místenkou je 600 Kč.

V souvislosti s probíhající pandemií koronaviru není v současné době k prodeji večeře jako v uplynulých letech, pokud to však situace dovolí, bude možnost zakoupit večeři na místě. Platba vstupenky je možná pouze v hotovosti.

Ples proběhne pouze v případě, že vládní nařízení konání takovýchto akcí dovolí, a to včetně konzumace alkoholu a bez nutnosti nošení roušky. V opačném případě se ples neuskuteční a zákazníkům bude vrácena plná částka za zakoupené vstupenky.

Petra Stránská

ples