Otevřená radnice #31-32

Vážení občané, níže jsme si pro Vás připravili souhrn z 31. a 32. kalendářního týdne:

Den seniorů: vedení města obnovuje tradici oslav Mezinárodního dne seniorů, jako vyjádření úcty a poděkování za přínosy pro naši společnost.

Vernisáž "dílny": otevření výstavy Mikulovského výtvarného sympozia “dílna“ sklidilo zasloužený úspěch. Na nově vzniklá díla se v hojném počtu přišli podívat místní obyvatelé a velký zájem byl i ze strany odborné veřejnosti a příznivců projektu.

Sportovní hala: s novým ředitelem Mikulovské sportovní Davidem Pořízkem jednáme o nové koncepci využití sportovní haly a sportovišť v Mikulově. Občané se mohou těšit na spuštění nového webu a rezervačního systému.

Strategický plán rozvoje města Mikulov: proběhly konzultace před vyhlášením zadání veřejné zakázky na zpracovatele Strategického plánu rozvoje města 2025-2035.

Návštěva v partnerském městě Tuchów: delegace z Mikulova navštívila partnerské polské město Tuchów a účastnila se 22. ročníku Mezinárodního setkání partnerských měst a 7. ročníku Mezinárodního vinařského festivalu TUCHOVINIFEST, ze které přivezla mj. velkou zlatou medaili / 2. místo TUCHOVINIFEST za víno Pálava, 2020, Vinařství Dvůr U Mlýnků.