Otevřená radnice #33

Vážení občané, níže jsme pro vás připravili souhrn z 33. kalendářního týdne:

 Vedení města navštívilo prostory firmy Copeland (dříve Emerson) a spolu s ředitelem Markem Bednářem a jeho týmem projednalo budoucí směřování firmy a její spolupráci s městem Mikulov. Copeland je technologická špička ve svém oboru a významný zaměstnavatel v našem regionu. Těší nás, že jejich aktivity v Mikulově budou rozšiřovat.

 Místostarosta Ivo Hrdlička se společně s ředitelem Mikulovské sportovní Davidem Pořízkem, zástupcem odboru rozvoje a živnostenského podnikání Městského úřadu Mikulov Daliborem Pěnčíkem účastnili pracovního jednání Jihomoravského kraje zaměřeného na strategii (koncepci) cyklodopravy na území Jihomoravského kraje do roku 2030.

 Starostka Jitka Sobotková ve slovenském partnerském městě Galanta podepsala dohodu o potvrzení partnerské spolupráce, která byla navázána před dvaceti lety. Úmysl nadále rozvíjet partnerské vztahy stvrdila společně s primátorem Petrem Kolekem. Tento slavnostní ceremoniál byl součástí 27. ročníku Galantských trhů, největší kulturně-společenské události města.

 Město Mikulov a Český volejbalový svaz pořádají 1. ročník Memoriálu Karla Pavlíka, který proběhne za účasti juniorských extraligových týmů z Brna, Ostravy a Velkého Meziříčí. Akce se uskuteční v pátek 25. 8. ve sportovní hale v Mikulově. Všichni jsou srdečně zváni.