Adaptační pobyt VI. A – Vranov nad Dyjí

Ve středu 14. září jsme se ráno sešli na vlakovém nádraží a odjeli do Znojma a odtamtud autobusem do Vranova nad Dyjí. Po příjezdu jsme se přesunuli do Sportclubu, kde na nás již čekala paní psycholožka. Ukázala nám naši klubovnu, kde jsme si pověděli něco k pravidlům našeho pobytu.

Zahráli jsme si první hru, při které jsme si museli pamatovat přezdívky našich spolužáků. Všechny seznamovací hry byly super. Večer jsme šli na jídlo do Country saloonu, dobře tam vařili. Poté jsme šli na dřevo na táborák. Zahráli jsme si hru Co kdyby, zazpívali písničky a šli spát.

Druhý den byl věnovaný týmové spolupráci, aktivity nesly názvy jako Draci, Bažina, Ponorky, Bludiště atd. Společnými silami jsme se snažili v jednotlivých týmech vyhrát. Poslední den jsme věnovali důvěře, např. když jsme vytvořili společně kruh, jeden z nás šel doprostřed, zavřel oči, my si ho poté mezi sebou posílali, aby nespadl. Byla to zábava!

Bohužel všechno musí jednou skončit, i my museli v pátek 16. 9. sbalit batohy a vyrazit domů, kde na nás už čekali rodiče. Děkujeme moc, paní učitelko, pane řediteli a paní psycholožko za super výlet a zážitky.

celá třída VI. A

vranov