CELOSTÁTNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE…

Tvořivost dětí v „Zeleném ráji“je obdivuhodná!

Kromě nádherné výzdoby celé školky, kterou si zdobí děti svými výtvory, se velmi často účastní také výtvarných soutěží. V tomto školním roce jich bylo celkem šestnáct a v sedmi z nich se děti umístily. Největším úspěchem však bylo umístění ve dvou celostátních soutěžích, z nichž jednu z nich pořádal Český zahrádkářský svaz. Z více než dvou tisíc prací se umístil i krásný obrázek Aničky Pazderové a Karolínky Šedivé právě z naší školky.

Druhou celostátní soutěž vyhlásilo Ministerstvo vnitra. Děti vytvořily asi deset krásných prací na zvolené téma integrovaného systému. Jeden podařený obrázek Tadeáška Kubánka a Vojtíka Brenkuse zaujal porotu a kluci vyhráli zvláštní ocenění České pošty, takže motiv jejich hasičského auta je navržen na tisk poštovní známky. Cenu si jeli kluci se svými rodiči převzít přímo do Prahy, takže se mohou pochlubit spoustou vyhraných dárků a diplomy přímo od ministra vnitra Chovance.

Školní rok jsme tedy letos zakončili díky našim šikovným dětem velmi úspěšně a moc se těšíme na nové děti, které k nám po prázdninách nastoupí.

Kolektiv ze „Zeleného ráje“