Místní organizace svazu důchodců ČR

Program na duben

3. 4. Dílnička v 15h. Ačkoliv není středa, je tak nabitý program, že je ledacos jinak. Přineste si dvě vyfouknutá bílá nebo světlá vejce a nebojte se: žádné složité zdobení to nebude, zato se dostanete do velikonoční nálady.

4. 4. Výběr záloh v 16h. Poslední možnost k zaplacení: Valašsko, Boleradice, Třešť, Náměšť, Kobylí. Nezaplacené rezervace budou poskytnuty náhradníkům.

Schůze výboru v 17h.

5. 4. se v kině promítají ve 14h krátké filmy pouze pro nás za pouhých 40 Kč.

V předvelikonočním týdnu jsme plánované akce zrušili a přesunuli. Doporučujeme individuálně navštívit Rybniční zámeček 14.–17. 4. Společná návštěva není možná, protože ve svátky nejezdí linkové autobusy.

19. 4. Valašsko odjezd v 6.30 z obvyklých stanovišť. Mění se pořadí měst: Valašské Meziříčí, Štramberk (možnost oběda), Nový Jičín.

Györ odjezd v 6.00 z obvyklých stanovišť.

22. 4. Boleradice odjezd v 18h. Divadelní představení Zkrocení zlé ženy začíná v 19h.

24. 4. v 15h beseda s ředitelem G centra. Tentokrát se nejedná o exkurzi, ale p. Ing. Rous nás navštíví v CVČ.

26. 4. v 9.30 Aqualand jako obvykle.

Na duben plánované akce: archiv a Podivín jsou přeloženy na květen.

DŮLEŽITÉ: odjezd 29. 3. do Brna je v 8.30

Omluva
Je nám líto, že jste se nemohli dovolat. Správné číslo na divadlo Boleradice je 607 593 567 p. Zugarová.

Malý návrat k březnovým akcím 

Beseda s Ing. Klimšovou Péče o květiny byla opravdovou besedou se spoustou dotazů na balkonové i pokojové rostliny.

Divadelní představení v Mahenově činohře Petrolejové lampy jsme si pěkně užili, i když jsme seděli rozházeně po celém divadle. Samotné získání vstupenek a zvlášť pohromadě je čím dál náročnější.

sebiori1

Výroční členská schůze byla tentokrát volební. Poněkud se obměnil výbor a zcela revizní komise. Povinné úřední náležitosti byly zpestřeny úvodním koncertem žáků ZUŠ. Pan ředitel Vrbka nám přivedl vítěze vyšších kol soutěží ve hře na smyčcové nástroje, čímž byla vysoká úroveň vystoupení zajištěna. Závěr odpoledne byl v naší režii, naši členové zatančili s vervou country tance, které řadu měsíců trénovali pod vedením osvědčeného lektora p. Průdka. A úplně nakonec – sladká tečka připravená paní Šoupalovou.

Vřelý dík všem, kteří se na zdárném průběhu schůze podíleli.

Dobromila Vlčková