Divadelní Mikulov nabídne 8GB tvrdýho porna

Divadelní Mikulov pokračuje v pátek 7. dubna intimní komedií 8GB tvrdýho porna v podání herců Divadla LETÍ.

„Aby ses očistil, musíš se nejdřív obnažit.“

On je ženatý. Ona má dvě děti. Oba jsou nešťastní a rozhodnou se s tím něco dělat. Jejich cestu za štěstím budou diváci sledovat od nedůstojného seznámení na internetu, přes trapně rozpačité poznávání, které je třeba přepít, až po vystřízlivění, po němž zůstane jen bolest hlavy.

Citlivá hra mladého australského dramatika nahlíží do soukromí lidí, kterým ve spokojenosti brání strach z intimity. V režii Petra Haška, který s Divadlem LETÍ spolupracoval již podruhé, byla premiéra uvedena v dubnu 2015 a brzy bude slavit jubilejních třicet repríz. S 8GB tvrdýho porna hostovalo Divadlo LETÍ v mnoha městech v Čechách i na Moravě a objelo několik festivalů.

Na jaké herce se můžeme těšit, odkud je může publikum znát…

„V hlavních rolích intimní komedie s kontroverzním názvem se můžete těšit na Annu Polívkovou a Petra Vaňka. Oba jsou již poměrně mediálně známými osobnostmi a věnují se množství projektů. Anička kromě natáčení hraje v několika divadlech v Praze a Brně. Petr Vaněk je též na volné noze a hraje v několika pražských divadlech – ve Švandově divadle, v Minoru, nově také na Nové scéně Národního divadla. Diváci jej mohou znát také z televizního seriálu Vinaři. Zpívá a věnuje se svému vlastnímu projektu nazvanému Zkoleduj se,“ říká produkční Divadla LETÍ Karolína Macáková.

Představení 8 GB tvrdýho porna je o odhalování intimity a soukromí – co nám mohou Anna a Petr prozradit ze svého soukromí?

Petr: „Já už jsem všechno prozradil.“

Anna: „Bez komentáře.“

A co váš vztah k Moravě, Mikulovu a vínu?

Anna: „Do Mikulova se těším moc a vztah k jižní Moravě mám takový, jaké zrovna potkám lidi.“

Petr: „Když jedu na Moravu, tak Znojmem projedu velmi rychle a nezastavuju se tam, z jistých osobních důvodů Ale kdekoliv jinde na Moravě mě to baví. A víno mám rád červený.“

js

Miku Divadelni Mikulov hra 2 8GB A3 kanc tisk A