Darujte pod stromeček nevšední divadelní zážitky

Mikulovská rozvojová připravila na rok 2017 novinku – pět divadelních představení v Městském kině. Mezi účinkujícími se objeví známá jména televizních obrazovek a filmových pláten a společným tématem bude láska. Od 1. prosince je možné zakoupit abonentní vstupenku na všechna vystoupení za 990 Kč.

A co za tuto cenu uvidíte? Můžete se těšit na Kristýnu Leichtovou, která v únoru přijede s představením Kurz osudové přitažlivosti, v dubnu pak na Annu Polívkovou s Petrem Vaňkem a jejich vztahovou rošádu s názvem 8 GB tvrdýho porna. Jarní část sezóny pak v květnu uzavřou Návštěvy u pana Greena se Stanislavem Zindulkou v hlavní roli.

Na podzim se chystají dvě opravdové divadelní lahůdky. V září přijede Vladimír Polívka a Tomáš Matonoha, aby nám ukázali, Jak se Husákovi zdálo, že je Věra Čáslavská a v listopadu si přijdou na své i nároční diváci. Do Mikulova zavítá hvězda evropského formátu mim Radim Vizváry a přiveze to nejlepší, co dosud za svoji kariéru stvořil, komponovaný večer s názvem Sólo.

„Pro rok 2017 je společným tématem všech představení láska, a to jak láska mezi lidmi, tak i láska k pravdě a mnoho jejích dalších podob. Představení jsou v kulturním kalendáři rozmístěna rovnoměrně do celého roku,“ upřesnil David Gerneš, ředitel společnosti Mikulovská rozvojová. „Na jednotlivá představení je možné si zakoupit vstupenky samostatně, abonentka na všech pět se prodává za zvýhodněnou cenu 990 Kč,“ dodal.

V předvánočním čase může být zajímavým tipem na dárek pro příznivce kultury, kteří jistě ocení pět zajímavých divadelních zážitků, které je budou provázet po celý rok. Kromě ceny je výhodou tohoto předplatného stálé místo v hledišti a možnost přednostního zakoupení abonentky pro rok 2018.
lk

Miku Divadelni Mikulov plakát A3 TISK A